bemutatkozunk

egy csapat optimista

Mit kell tudnod rólunk?

Lelkes csapatunk számtalan hazai és külföldi ügyfél digitális jelenlétét növelte már sikeresen, hiszen a Carussel cégcsoport tagjaként 18 éve vagyunk jelen az online térben. A Leadster mint önálló online marketing ügynökség azért született meg 8 évvel ezelőtt, mert növekvő ügyfélkörünk és kampányolási érdekeltségük egyértelművé tette: szükség van arra, hogy dedikáltan online marketinggel foglalkozzunk.

Full scope ügynökségként nem csak online kampányaidat tudjuk eredményesen működtetni. Csapatunkban marketing kampánymenedzsereken kívül IT szakemberek, szövegírók, designerek és gyakornokok, valamint dedikált kapcsolattartód is vállalkozásod sikeréért dolgozik, így nem jelent problémát weboldalad fejlesztése, a futó kampányaidhoz passzoló landing page-ek elkészítése vagy arculatod grafikai megtervezése.

Számunkra a legfontosabb, hogy elégedett lehess eredményeiddel. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy online marketinged hozzásegítsen vállalkozásod kiteljesedéséhez.

csapat csapat
csak a 2021-es évben

120

személyes találkozó

10 000

email váltás

346 óra

telefonos egyeztetés

ügyfeleinkkel

a lead

vigyázz, kész, lead!

Működésünk egészét átszövi a cél, hogy ügyfeleink számára a legtöbb értékes leadet hozzák hirdetéseink. Ezt olvasva joggal merülhet fel benned a kérdés:

Mi is az a lead?

A lead, vagyis magyarul “érdeklődő” azt a személyt vagy céget jelenti, aki már kifejezte valamilyen módon érdeklődését a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

Ez elsőre egyszerűnek tűnhet, de mást nevezünk leadnek értékesítési és mást marketinges szempontból, ráadásul különböző iparágakban is eltérő jelentése lehet.

Az online marketing területén leadnek számít az a személy, akivel elindult valamilyen kezdetleges kommunikáció, például megadta elérhetőségeit weboldaladon vagy feliratkozott a hírleveledre.

Ezzel szemben értékesítési oldalról ez nem feltétlenül minősül leadnek, hiszen az általános érdeklődés még nem jelenti azt, hogy az illető személy vagy cég vásárolni is fog tőled.

Sales szempontból a minősített, vagy más néven “hot” leadek számítanak igazi érdeklődőknek. Ezek azok a személyek, akik már a vásárlási folyamat végén járnak és konkrétan a vásárlással kapcsolatos tevékenységet végeztek oldaladon, például kitöltöttek egy ajánlatkérő űrlapot, visszahívást kértek, vagy esetleg telefonáltak is vállalkozásodnak.

Utóbbihoz weboldaladon lehetőséged van hívásbővítmény, úgynevezett click-to-call használatára. Ez azért lehet hasznos számodra, mert a felhasználók többsége manapság mobiltelefonról internetezik és előnyben részesíti az azonnali hívás gombot űrlapok kitöltése helyett.

A Leadster online marketing kampánymixeit úgy állítjuk össze, hogy a lehető legtöbb értékes leadet hozzák számodra. Ismerd meg csomagajánlatainkat vagy kérj egyedi ajánlatot!

csomagáraink

ajánlatkérés