szolgáltatásaink

marketing audit

Az online tevékenységekre kiterjedő szakmai audit vállalkozásod sikere érdekében.

Mi is az az audit?

Többet várnál online marketing aktivitásaidtól? Akkor érdemes felülvizsgálnod, vajon hol siklasz el a lehetőségek felett.

Ebben leszünk a segítségedre, hiszen auditunk során szakmai szemmel, pontról-pontra átnézzük weboldalad és korábbi online marketing aktivitásod a hirdetői felületeken. Feltárjuk, hogy mely területeken lehetséges optimalizálni és sikeresebbé tenni kampányaidat.

Milyen lépéseket tartalmaz a marketing audit?

Az első lépés egy általunk kidolgozott kérdőív kitöltése, mely segítségével közösen meg tudjuk határozni céljaid, felmérve az üzletágad szolgáltatási igényeit és a célcsoportod jellemzőit.

Ezt követően feltérképezzük korábbi vagy épp aktuális online marketing aktivitásod, ellenőrizzük kampányaid beállításait a hirdetői felületeken. Egy kampány sikerességét nagy mértékben befolyásolják a beállítások, célzások és a használt kreatívok, ezért ezek optimalizálása különösen fontos lépés az eredményesség érdekében.

Mindeközben – amennyiben használtál valamilyen analitikai eszközt weboldalad teljesítményének méréséhez, például Google Analytics szoftvert – alapos elemzést végzünk a riportok alapján. Megvizsgáljuk a mérési beállításaidat és azt, hogy honnan, milyen útvonalon jutottak el hozzád eddigi ügyfeleid. Azt is kiderítjük, mely pontokon fordulnak vissza potenciális vásárlóid, hogy a vásárlói útvonalat ez alapján optimalizálhassuk.

Az audit fontos lépése a versenytárs elemzés, mely során felkutatjuk konkurenseidet és feltárjuk, ők milyen stratégiával szereznek ügyfeleket. Ez támpontot adhat a te marketing stratégiádhoz, hiszen tudni fogod, mi az, amit versenytársaid jól csinálnak és mik azok az elemek, amiktől hatékonyan szereznek online marketing aktivitásukkal ügyfeleket.

A tartalmi és technikai részletekre is kitérünk auditunk során. Fontos kritérium, hogy oldalad felhasználóbarát legyen. Mennyire könnyen kezelhető? Egyszerűen megtalálhatóak-e rajta a fontosabb üzleti információk? Elég gyorsan betöltődik-e? SEO elemzésünk a fejlesztői szintű és a tartalmi problémákat is feltárja, elősegítve ezzel a weboldalad pozíciójának erősítését a Google keresési találatai között.

Miért van szükség az auditra?

Az általunk nyújtott marketing audit lesz a kiindulópont vállalkozásod online fejlesztéséhez. Tiszta képet kapsz arról, hol állsz jelenleg. Adatokra és tényekre hivatkozva kapod kézhez online jelenléted erősségeit és gyengeségeit, így tudni fogod, min szükséges fejlesztened.

Akkor érdemes az auditot elvégezni, ha többet várnál online marketingedtől és növelni szeretnéd eredményeidet. Közösen meghatározott céljaid elérésének következő lépése pedig a Marketing stratégia megtervezése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kérj egyedi ajánlatot!

ajánlatkérés

további szolgáltatásaink