szolgáltatásaink

stratégiai tervezés

Meghatároztuk a célt – kezdjünk el tervezni!

A siker alapja a megfelelő stratégia. Te milyen taktikára alapozol, amikor üzleti döntéseket hozol vállalkozásod sikere érdekében? Nem vaktában lövöldözöl, hanem a célra tartasz, a legrövidebb és leghatékonyabb utat keresve.

Mi az a marketing stratégia?

Marketing kommunikációd esetében is kulcsfontosságú, hogy tisztában légy közép-, és hosszútávú céljaiddal. Miután a marketing audit során sikerült közösen meghatároznunk, milyen irányokban lenne érdemes elkezdenünk online jelenléted erősítését, a következő teendő a megvalósítás eszközeinek beazonosítása és lépéseinek megtervezése.

A marketing stratégia azt az átfogó tervet jelenti, mely összegzi a célod eléréséhez szükséges taktikai lépéseket.

Miért van szükség marketing stratégiára?

A kidolgozott marketing stratégia vállalkozásod helyzetére reflektál, termékedhez vagy szolgáltatásodhoz van szabva és a te egyedi céljaidra van felépítve.

Ha koncepció nélkül hirdetsz termékedre, nem fogsz akkora eredményt elérni, mint egy személyre szabott, több komponensű, szakemberek által összeállított taktikai tervvel.

Mikre terjed ki a marketing stratégia?

Kulcsszókutatás

A vállalkozásod termékét vagy szolgáltatását érintő kifejezések kapcsán felmérjük, mekkora a verseny a Google felületén.


Kinyomozzuk, megfigyelhető-e szezonalitás a keresési kifejezéseket illetően és hogy milyen jövőbeli trendek rajzolódnak ki.

Célcsoportok beazonosítása

Felmérjük a terméked vagy szolgáltatásod iránti érdeklődést a különböző hirdetői felületeken.


Ezekből az adatokból kiindulva meghatározzuk a releváns célközönséged, így pontosan tudunk célozni hirdetéseinkkel.

Csatornák kiválasztása

Az összegyűjtött információk alapján már össze tudjuk állítani a leghatásosabb online marketing mixet kitűzött célod eléréséhez.


Minden kampánytípusnak megvan a saját feladata és szerepe a mixben, egy jól kidolgozott stratégiában egymást erősítve dolgoznak az eredményeidért.

Büdzsé megtervezése

Az adatokból az is kiderül, a stratégia kivitelezéséhez mekkora médiaköltséggel kell tervezned.


Egy jól összeállított online marketing mix hatásosan, a legjobb ár-érték arányban szólítja meg célközönséged és növeli eredményeidet.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, kérj egyedi ajánlatot!

ajánlatkérés

további szolgáltatásaink